

## Provisional Timetable - 2016/2017 DAMC NATIONAL RACEDAY SERIES

UAE National Raceday Autodrome International Circuit 27th/28th January 2017 (issue Four (4) 3rd January 2017)

Saturday 28th January 2017					
	7:30	-	<i>8:10</i>	Marshals/Medical Sign-On	
	<i>8:15</i>	-	8:30	Marshals Briefing	
			8:40	Marshals/Medical On Post	
	8:40	-	8:50	Track Inspection / Closure	
Pit lane open	Race start				
	9:00	_	9:15	Formula Gulf Academy Qualifying 2	15min
9:20	9:35	-	Race 7	Formula 4 UAE Race 2	20min
	10:05	-	10:35	Porsche GT3 Cup Challenge Middle East - Practice 2	30min
	10:45		11:00	Radical Middle East Cup Qualifying 2	15min
11:05	11:15	_	Race 8	Formula Gulf Academy Race 2	12 Laps
11:40	11:55	-	Race 9	Formula 4 UAE Race 3	20min
	12:20			Lunch	
	12:25		12:35	Radio Checks/Track Inspection	
	13:00	_	13:30	Porsche GT3 Cup Challenge Middle East - Qualifying 2	30min
	13:40	_	13:55	NGK Racing Series Qualifying 2	15min
14:00	14:10	_	Race 10	Radical Middle East Cup Race 2	45min
	15:05	_	15:20	UAE Sportbike Championship Qualifying 2	15min
15:25	15:40		Race 11	Porsche GT3 Cup Challenge Middle East - Race 2	14 Laps
16:25	16:35		Race 12	NGK Racing Series Race 2	20min
17:00	17:10		Race 13	UAE Sportbike Championship - Race 2	10 Laps
17.00	17.10		Ruce 15	One operation of ampionship - Nace 2	10 Laps











