



PROVISIONAL TIMETABLE

2017 SWS Junior LR4 Cup & SWS Senior Cup / Master Category

11th SEPTEMBER 2017

a				
Start	End	SWS JUNIOR LR4 CUP SIGN-ON / KART DRA	AW / WEIGH-IN AT THE OUTDOOR RECEPTION	Laps
			e beginning of the race "with racing gear" - MINIMUM weight 45kg.	
16:45	17:10	Please refer to Kartdrome Sodi World Series	rs, Sprint Races Sporting Regulations 2015 v2 (4.2.1)	
17:15	17:30	SWS Junior LR4 Cup Mandatory Drivers Briefing		
17:35	17:45	SWS Junior LR4 Cup Practice & Qualifying (10 minutes)		
17:45	18:00	Arrive & Drive		15 minutes
18:05	18:20			0.1
10.05	10.20	SWS Junior LR4 Cup Race 1 SWS	5 LR4	9 Laps
18:25	18:40	Arrive & Drive		15 minutes
18:45	19:00	SWS Junior LR4 Cup Race 2 SWS	S LR4	9 Laps
		CWC husier LDA Cue Drive Civing		
19:15		SWS Junior LR4 Cup Prize Giving Overall results is calculated from	n Race 1 & Race 2 - TOTAL POINTS	
19:00	19:30	Arrive & Drive Session		Sessions x 15 minutes
18:30	19:00	SWS Senior Cup / SWS Masters Category - Sign on, Driver Weigh-in & Kart draw All SWS Senior Cup will be weighed at the beginning of the race "with racing gear" - MINIMUM weight 80 KG All SWS Master Category will be weighed at the beginning of the race "with racing gear" - MINIMUM weight 90 KG / Age 35+		
19:15	19: 30	SWS Senior Cup / Masters Category - Mandatory Drivers Briefing		
19:35	19:45	10 Minutes Qualifying SWS S	Senior Cup / Master Category	
19:50	20:05	Arrive & Drive Session	: : :	L Sessions x 15 minutes
20:10	20:35	Race 1 SWS S	Senior Cup / Master Category	10 Laps
20:40	20:55	Arrive & Drive Session		L Sessions x 15 minutes
21:00	21:00	Race 2 SWS S	Senior Cup / Master Category	11 Laps
21:30		SWS Senior Cup / SWS Masters Category Prize Giving at the Podium Overall results is calculated from Race 1 & Race 2 - TOTAL POINTS		

Please note that the timetable could be modified before or on the raceday You are advised to call for availability prior to arriving for testing





dubaiautodrome.com