



PROVISIONAL TIMETABLE

2017 SWS Junior LR4 Cup & SWS Senior Cup / Master Category

25th SEPTEMBER 2017

Start	End			Laps
			ART DRAW / WEIGH-IN AT THE OUTDOOR RECEPTION	
		•	ed at the beginning of the race "with racing gear" - MINIMUM weight 45kg.	
16:45	17:05	Please refer to Kartdrome Sodi Wo	rld Series, Sprint Races Sporting Regulations 2015 v2 (4.2.1)	
17:10	17:25	SWS Junior LR4 Cup Mandatory	r Drivers Briefing	
17:30	17:40	SWS Junior LR4 Cup Practice &	Qualifying (10 minutes)	
17:45	18:00	Arrive & Drive		15 minutes
27.43	10.00			19111111111
18:05	18:20	SWS Junior LR4 Cup Race 1	SWS LR4	9 Laps
10.25	18:40	Arrive & Drive		4 F
18:25	18:40	Arrive & Drive		15 minutes
18:45	19:00	SWS Junior LR4 Cup Race 2	SWS LR4	9 Laps
19:15		SWS Junior LR4 Cup Prize		
		Overall results is calculate	d from Race 1 & Race 2 - TOTAL POINTS	
19:00	19:30	Arrive & Drive Session		2 Sessions x 15 minutes
_		SWS Senior Cup / SWS Master	s Category - Sign on, Driver Weigh-in & Kartdraw	
18:45	19:05		at the beginning of the race "with racing gear" - MINIMUM weight 80 KG	
_		All SWS Master Category will be we	eighed at the beginning of the race "with racing gear" - MINIMUM weight 90 KG / Age	35+
19:15	19:30	SWS Senior Cup / Masters Category - Mandatory Drivers Briefing		
19:35	19:45	10 Minutes Qualifying	SWS Senior Cup / Master Category	
19:50	20:05	Arrive & Drive Session		1 Sessions x 15 minutes
19.50	20.05	Arrive & Drive Session		
20:10	20.25	Race 1	SW/S Soniar Cup / Master Catagony	10 Lans
20.10	20.25	Race 1	SWS Senior Cup / Master Category	10 Laps
20:30	20:45	Arrive & Drive Session		1 Sessions x 15 minutes
20:50	21:05	Race 2	SWS Senior Cup / Master Category	11 Laps
21:20		SWS Senior Cup / SWS Ma	sters Category Prize Giving at the Podium	
		Overall results is calculated from Race 1 & Race 2 - TOTAL POINTS		

Please note that the timetable could be modified before or on the raceday You are advised to call for availability prior to arriving for testing





dubaiautodrome.com