

2017/2018 NATIONAL RACEDAYS DUBAI AUTODROME

Friday, 26th January 2018 (issue Three (3) 19th December 2017)

International Circuit

Class	Sign On Whe		here Scrutineering		Where	Briefing	Where	Session	Start	Finish	Period/Laps
NGK Racing Series	07:30	Race Admin	07:30	08:30	Garage	08:30	Race Admin	Qualifying	09:00	09:20	20min
Formula 4 UAE	07:30	Race Admin	07:30	08:45	Tech Bay	08:45	Race Admin	Free Practice	09:25	09:55	30min
TCR Middle East FP 1	07:30	Race Admin	07:30	09:00	Tech Bay	09:00	Race Admin	Practice 1	10:00	10:30	30min
Porsche GT3 Cup Challenge ME	07:30	Race Admin	07:30	09:30	Garage	09:30	Race Admin	Practice 1	10:35	11:05	30min
Formula Gulf Academy	07:30	Race Admin	07:30	09:45	Garage	09:45	Race Admin	Qualifying 1	11:10	11:25	15min
NGK Racing Series (# 1)		1					'	Race 1	11:30		20min
Formula 4 UAE								Qualifying	12:10	12:30	20min
Lunch									12:35	13:15	40min
TCR Middle East FP 2								Practice 2	13:15	13:45	30min
Porsche GT3 Cup Challenge Middle East								Qualifying 1	13:50	14:20	30min
Formula Gulf Academy (# 1)							Race 2	14:25		12 Laps	
Formula 4 UAE (# 1)								Race 3	15:00		30min
TCR Middle East								Qualifying	15:55	16:25	30min
Porsche GT3 Cup Challenge Middle East (# 1) Race 4								16:30		14 Laps	
NGK Racing Series (# 2)								Race 5	17:25		60min

PLEASE NOTE!

ALL TIMES ARE PROVISIONAL & MAY BE CHANGED WITHOUT NOTICE. IT IS THE COMPETITORS RESPONSIBILITY TO WATCH THE PROGRESS OF THE MEETING & BE READY AT LEAST 10MINUTES PRIOR TO THE START OF THE RACE. IN IDEAL CONDITIONS THE QUALIFYING OR RACING PROGRAMME MAY BE BROUGHT FORWARD BY UP TO 20 MINUTES.















2017/2018 NATIONAL RACEDAYS DUBAI AUTODROME Saturday, 27th January 2018 (issue Three (3) 19th December 2017) International Circuit

Class	Sign On	Where	here Scrutineering		Where	Briefing	Where	Session	Start	Finish	Period/Laps
Porsche GT3 Cup Challenge Middle East Practice 2									09:00	09:30	30min
Formula 4 UAE (# 2)								Race 6	09:35		30min
UAE Sportbike Championship	08:00	Race Admin	08:00	09:30	Garage	09:30	Race Admin	Warm Up	10:25	10:35	10min
UAE Sportbike Championship Qualifying									10:40	10:55	15min
TCR Middle East (# 1) Race 7									11:00		30min
Porsche GT3 Cup Challenge Middle East Qualifying 2								11:50	12:20	30min	
UAE Sportbike Championship (# 1) Race 8								12:25		10 Laps	
Lunch								13:00	13:20	20min	
Formula 4 UAE (# 3) Race 9									13:20	Race 9	30min
TCR Middle East (# 1)								Race 10	14:10		30min
Formula Gulf Academy Qualifying 2								15:00	15:15	15min	
Porsche GT3 Cup Challenge Middle East (# 2) Race 11							Race 11	15:20		14 Laps	
UAE Sportbike Championship (# 2) Race 12								16:10		10 Laps	
Formula 4 UAE (# 4) Race 13								16:45		30min	
Formula Gulf Academy (# 2) Race 14							17:30		12 Laps		

PLEASE NOTE!

ALL TIMES ARE PROVISIONAL & MAY BE CHANGED WITHOUT NOTICE. IT IS THE COMPETITORS RESPONSIBILITY TO WATCH THE PROGRESS OF THE MEETING & BE READY AT LEAST 10MINUTES PRIOR TO THE START OF THE RACE. IN IDEAL CONDITIONS THE QUALIFYING OR RACING PROGRAMME MAY BE BROUGHT FORWARD BY UP TO 20 MINUTES.











