

## Provisional Timetable - 2017/2018 DAMC NATIONAL RACEDAY SERIES

## UAE National Raceday Autodrome International Circuit 26th/27th January 2018 (issue Two (2) 12th December 2017)

| Friday 26t    | h January  | / 20 | 018   |        |  |         |                |               |                 |
|---------------|------------|------|-------|--------|--|---------|----------------|---------------|-----------------|
|               | 7:30       | _    |       | 8:10   | Marshals/Medical Sign-On                             |         |                |               |                 |
|               | 8:15       | -    |       | 8:30   | Marshals Briefing                                    |         |                |               |                 |
|               |            |      |       | 8:40   | Marshals/Medical On Post                             |         |                |               |                 |
|               | 8:40       | -    |       | 8:50   | Track Inspection / Closure                           |         |                |               |                 |
| Pit lane open | Race start |      |       |        |  |         | <u>Sign On</u> | Scrutineering | <b>Briefing</b> |
|               | 9:00       | -    |       | 9:20   | NGK Racing Series Qualifying 1                       | 20min   | 7:30 - 8:30    | 7:30 - 8:30   | 8:30            |
|               | 9:25       | -    |       | 9:55   | Formula 4 UAE Free Practice                          | 30min   | 7:30 - 8:45    | 7:30 - 8:45   | 8:45            |
|               | 10:00      |      |       | 10:30  | TCR Middle East Free Practice 1                      | 30min   | 7:30 - 9:00    | 7:30 - 9:00   | 9:00            |
|               | 10:35      | -    |       | 11:05  | Porsche GT3 Cup Challenge Middle East - Practice 1   | 30min   | 7:30 - 9:30    | 7:30 - 9:30   | 9:30            |
|               | 11:10      | _    |       | 11:25  | Formula Gulf Academy Qualifying 1                    | 15min   | 7:30 - 9:45    | 7:30 - 9:45   | 9:45            |
| 11:30         | 11:40      | _    | 12:00 | Race 1 | NGK Racing Series - Race 1                           | 20min   |                |               |                 |
|               | 12:10      | -    |       | 12:30  | Formula 4 UAE Qualifying                             | 20min   |                |               |                 |
|               | 12:35      |      |       |        | Lunch and Prayers Break                              |         |                |               |                 |
|               | 12:40      |      |       | 12:50  | Radio Checks/Track Inspection                        |         |                |               |                 |
|               | 13:15      |      |       | 13:45  | TCR Middle East Free Practice 1                      | 30min   |                |               |                 |
|               | 13:50      | _    |       | 14:20  | Porsche GT3 Cup Challenge Middle East - Qualifying 1 | 30min   |                |               |                 |
| 14:25         | 14:35      | _    | 14:55 | Race 2 | Formula Gulf Academy Race 1                          | 20min   |                |               |                 |
| 15:00         | 15:15      | _    | 15:45 | Race 3 | Formula 4 UAE - Race 1                               | 30min   |                |               |                 |
| 15.00         | 15:55      |      | 15.75 | 16:25  | TCR Middle East Qualifying                           | 30min   |                |               |                 |
| 16:30         | 16:45      | _    | 17:15 | Race 4 | Porsche GT3 Cup Challenge Middle East - Race 1       | 14 Laps |                |               |                 |
| 17:25         | 17:35      | -    | 18:35 | Race 5 | NGK Racing Series - Race 2<br>Sunset 17:58           | 20min   |                |               |                 |





DUNLOP

