

PROVISIONAL TIMETABLE - 19TH MARCH 2018

2018 SWS JUNIOR CUP

Start End		
16:30 - 17:00		
All SWS Junior Cup drivers will be weighed at the beginning of the race "with racing gear" - MINIMUM weight 45 KG Please refer to Kartdrome Sodi World Series, Sprint Races Sporting Regulations 2018 v1 (4.2)		
	Please refer to Karturome Soul World Series, Sprint Races Sporting i	Regulations 2016 V1 (4.2)
17:10 - 17:25	SWS Junior Cup - Mandatory Drivers Briefing	
17:30 - 17:40	SWS Junior Cup - Practice & Qualifying	10 minutes
17:45 - 18:00	Arrive & Drive Session	1 session x 15 minutes
18:05 - 18:20	SWS Junior Cup - Race 1	9 Laps
18:25 - 18:40	Arrive & Drive Session	1 session x 15 minutes
18:45 - 19:00	SWS Junior Cup- Race 2	9 Laps
19:15	SWS Junior Cup Category - Prize Giving at the Podium	
	Overall results is calculated from Race 1 & Race 2 - TOI	TAL POINTS
	2018 SWS SENIOR CUP & MASTER	CATEGORY
19:00 - 20:00	Arrive & Drive Session	3 session x 15 minutes
19:00 - 19:40	SWS Senior Cup & Master Cup Category - Sign on, Driver Weigh-in & Kart draw	
	SWS Senior Cup will be weighed at the beginning of the race "with racing ster Category will be weighed at the beginning of the race "with racing go	-
19:45 - 20:00	SWS Senior Cup / Master Cup - Mandatory Drivers Brief	fing
20:05 - 20:15	SWS Senior Cup / Master Cup - Qualifying	10 minutes
20:20 - 20:35	Arrive & Drive Session	1 session x 15 minutes
20:40 - 20:55	SWS Senior Cup / Master Cup - Race 1	10 Laps
21:00 - 21:15	Arrive & Drive Session	1 session x 15 minutes
21:20 - 21:35	SWS Senior Cup / Master Cup - Race 2	11 Laps
21:45	SWS Senior Cup / SWS Masters Category - Prize Giving at the Podium	
	Overall results is calculated from Race 1 & Race 2 - TOTAL POINTS	

Please note that the timetable could be modified before or on the raceday You are advised to call for availability prior to arriving for testing

WWW.DUBAIAUTODROME.COM