

2017/2018 NATIONAL RACE DAYS DUBAI AUTODROME

Friday, 16th February 2018 (issue Three (3) 4th February 2018)

International Circuit

Class	Sign On	Where	Scrutineering		Where	Briefing	Where	Session	Start	Finish	Period/Laps
NGK Racing Series	07:00	Race Admin	07:00	08:00	Garage	08:00	Race Admin	Qualifying	08:30	09:00	30min
Bahrain Superbike Championship	07:00	Race Admin	07:00	08:30	Garage	08:30	Race Admin	Qualifying	09:15	09:35	20min
Lamborghini Super Trofeo ME								Qualifying 1	09:50	10:10	20min
Lamborghini Super Trofeo ME								Qualifying 2	10:15	10:35	20min
NGK Racing Series (# 1)								Race 1	10:40		20min
Radical Middle East Cup	07:00	Race Admin	07:00	10:15	Garage	10:15	Race Admin	Qualifying 1	11:20	11:35	15min
Bahrain Superbike Championship (# 1)							Race 2	11:50		20min	
Lunch									12:25	13:00	35min
NGK Racing Series (# 2)								Race 3	13:00		60min
Lamborghini Super Trofeo ME (# 1)								Race 4	14:15		50min
Radical Middle East Cup (# 1)								Race 5	15:45		45min
Bahrain Superbike Championship (# 2)								Race 6	16:55		20min

PLEASE NOTE!

ALL TIMES ARE PROVISIONAL & SUBJECT TO CHANGE. IT IS THE COMPETITORS RESPONSIBILITY TO WATCH THE PROGRESS OF THE MEETING & BE READY AT LEAST 10 MINUTES PRIOR TO THE START OF THE RACE. IN IDEAL CONDITIONS THE QUALIFYING OR RACING PROGRAMME MAY BE BROUGHT FORWARD BY UP TO 20 MINUTES.















2017/2018 NATIONAL RACE DAYS DUBAI AUTODROME

Saturday, 17th February 2018 (issue Three (3) 4th February 2018)

International Circuit

Class	Sign On	Where	Scrutineering		Where	Briefing	Where	Session	Start	Finish	Period/Laps
Radical Middle East Cup									09:00	09:15	15min
UAE Sportbike Championship	07:30	Race Admin	07:30	08:45	Garage	08:45	Race Admin	Warm Up	09:30	09:40	10min
UAE Sportbike Championship								Qualifying	09:45	10:00	15min
Car Track Session	08:30	Race Admin				09:30	Race Admin		10:15	11:15	60min
Radical Middle East Cup (# 2)								Race 7	11:20		45min
Lamborghini Hot Laps									12:25	12:55	30min
Lunch									13:00	13:30	30min
UAE Sportbike Championship (# 1)								Race 8	13:30		14 Laps
Lamborghini Super Trofeo ME (# 1)								Race 9	14:15		50min
UAE Sportbike Championship (# 2	.)							Race 10	15:45		14 Laps

PLEASE NOTE!

ALL TIMES ARE PROVISIONAL & SUBJECT TO CHANGE. IT IS THE COMPETITORS RESPONSIBILITY TO WATCH THE PROGRESS OF THE MEETING & BE READY AT LEAST 10 MINUTES PRIOR TO THE START OF THE RACE. IN IDEAL CONDITIONS THE QUALIFYING OR RACING PROGRAMME MAY BE BROUGHT FORWARD BY UP TO 20 MINUTES.











