

## 2017/2018 NATIONAL RACE DAYS DUBAI AUTODROME

**Friday, 30<sup>th</sup> March 2018** (issue Three (3) 21<sup>st</sup> March 2018)

## **National Circuit**

Class	Sign On Where		Scrutineering		Where	Briefing	Where	Session	Start	Finish	Period/Laps
Radical Middle East Cup	07:30	Race Admin	07:30	08:30	In Garage	08:30	Race Admin	Qualifying 1	09:00	09:15	15min
Radical Middle East Cup								Qualifying 2	09:20	09:35	15min
UAE Sportbike Championship	07:30	Race Admin	07:30	08:45	Garage	08:45	Race Admin	Warm Up	09:45	09:55	10min
UAE Sportbike Championship								Qualifying	10:00	10:15	15min
Formula Gulf Academy	07:30	Race Admin	07:30	09:15	Garage	09:15	Race Admin	Qualifying	10:25	10:45	20min
NGK Racing Series	07:30	Race Admin	07:30	09:45	Garage	09:45	Race Admin	Qualifying	10:55	11:25	30min
Radical Middle East Cup (# 1) Race 1								11:30		45min	
Lunch									12:30	13:15	45min
UAE Sportbike Championship (# 1)  Race								Race 2	13:15		14 Laps
Formula Gulf Academy (# 1)								Race 3	13:55		14 Laps
NGK Racing Series (# 1) Race 4									14:30		20min
Radical Middle East Cup (# 2) Race 5									15:05		45min
UAE Sportbike Championship (# 2) Race 6									16:10		14 Laps
Formula Gulf Academy (# 2) Race 7									16:50		14 Laps
NGK Racing Series (# 2) Race 8									17:25		60min

## PLEASE NOTE!

ALL TIMES ARE PROVISIONAL & MAY BE CHANGED WITHOUT NOTICE. IT IS THE COMPETITORS RESPONSIBILITY TO WATCH THE PROGRESS OF THE MEETING & BE READY AT LEAST 10 MINUTES PRIOR TO THE START OF THE RACE. IN IDEAL CONDITIONS THE QUALIFYING OR RACING PROGRAMME MAY BE BROUGHT FORWARD BY UP TO 20 MINUTES.











