



DUBAI BAMBINO CUP 2017/2018

ROUND 6 - 14 th APRIL 2018 - FINAL ROUND			
8:00	10:30	Arrive & Drive Sessions Open for Public (Back to Back - Last session to start at 10.15am)	
9:00	9:30	SIGN-ON / TRANSPONDER / PRE GRID ALLOCATION	
		Drivers / Parents / Pushers - Sign-on / Randomly-generated grid - different for each session)	
9:00	10:00	TECHNICAL SCRUTINEERING / ENGINE DRAW / ENGINE INSTALLATION FOR TIME TRIALS 1 & 2 • Technical Bay (First Double Pit Garage - Outdoor Kartdrome) • Engine Draw will be done on 'first come first served' basis	
		Minimum weight 77 KG (weight check will be done of kart & driver in race wear after each trial)	
10:10	10:30	MANDATORY DRIVERS / PARENTS / GUARDIANS / PUSHERS BRIEFING	
		Outdoor Kartdrome Briefing Room, all Drivers/Pushers are required to sign the briefing attendance	
10:35	10:45	TIME TRIAL 1	10 Minutes
10:45	11:00	Arrive & Drive Session	15 minutes
11:05	11:15	TIME TRIAL 2	10 Minutes
11:15	12:30	SWAPPING OF BAMBINO ENGINES FOR TIME TRIALS 3 & 4	
11:15	12:30	Arrive & Drive Sessions (Back to Back Last Session to start 12:15pm)	3/4 x 15 minutes
12:35	12:45	TIME TRIAL 3	10 Minutes
12:45	13:00	Arrive & Drive Session	15 minutes
13:05	13:15	TIME TRIAL 4	10 Minutes
13:15		Arrive & Drive / Kart Owners Starting Time	
13:30		Prize Giving at the Podium	

Please note that the timetable could be modified before or on the raceday





