

21 MAY . 28 MAY . 4 JUNE . 11 JUNE

PROVISIONAL TIMETABLE v1

SWS JUNIOR LR4 CUP (MAXIMUM 17 KIDS)

ARRIVE & DRIVE IS OPEN FOR GENERAL PUBLIC UNTIL 18:45

Start	End		Laps / Minutes	
18:15	18:35	JUNIOR CUP DRIVERS: SIGN-ON / KART DRAW / WEIGH-IN • Outdoor Kartdrome Reception • All drivers will be weighed at the sign-on with full racing gear • MINIMUM weight 45kg with safety equipment (driver, suit, gloves, boots & helmet) *Note: Rib protectors, neck braces, insert seats and kart ballast are not considered part of the drivers weight during official weigh in, hence will not be accepted (Reg. # 1.2)		
18:40	18:55	MANDATORY DRIVERS BRIEFING		
19:00	19:10	Practice/Qualifying	8 Minutes	
		Break	5 minutes	
19:15	19:25	Race 1 As per the official classified Qualifying result	7 Laps	
19:25	19:40	Arrive & Drive	15 minutes	
19:45	20:00	Race 2	8 Laps	
	As	s per the official Classified Race 1 result - Top 5 Drivers Reverse Grid, followed by 6 th - 17 th F	Position Drivers	
20:00	20:15	Arrive & Drive	15 minutes	
20:20	20:35	Race 3	10 Laps	
	As	As per the official Classified Race 2 result - Top 10 Drivers Reverse Grid, followed by 11 th - 17 th Position Drivers		
PRIZE GIVING AT THE PODIUM				
20:45		Overall result is calculated from Race 1, Race 2 & Race 3 - TOTAL POINTS TO DE	TERMINE THE TOP 3	
		WINNERS (Reg. # 2.2)		
20:35	20:45		15 minutes x 2 Session	
		PROVISIONAL TIMETABLE v1		
SWS RX8 SENIOR CUP / MASTER CATEGORY (MAXIMUM 34 DRIVERS)				
20:15	20:45	SWS SENIOR_MASTER CUP DRIVERS: SIGN-ON / KART DRAW / WEIGH-IN • Outdoor Kartdrome Reception • All drivers will be weighed at the sign-on with full racing gear (driver, suit, gloves, boots & helmet) *Note: Rib protectors, neck braces, insert seats and kart ballast are not considered part of the drivers weight during official weigh in, hence will not be accepted (Reg. # 1.2) - SWS RX 8 Senior Drivers - MINIMUM weight 80 KG / Age 15+ - SWS RX 8 Master Drivers - MINIMUM weight 90 KG / Age 35+		
20:50	21:05	MANDATORY DRIVERS BRIEFING		
21:10	21:20	Practice/Qualifying	8 Minutes	
		Break	5 minutes	
21:25	21:40	Race 1	9 Laps	
		As per the official classified Qualifying result		
21:40	21:55	Arrive & Drive	15 minutes	
22:00	22:15	Race 2	10 Laps	
As per the official Classified Race 1 result - Top 5 Drivers Reverse Grid, followed by 6 th - 34 th Position Drivers				
22:15	22:30	Arrive & Drive	15 minutes	
22:35	22:50	Race 3	12 Laps	
	As	s per the official Classified Race 2 result - Top 24 Drivers Reverse Grid, followed by 25 th - 34 th Position Drivers		
		PRIZE GIVING AT THE PODIUM		
23:15		Overall result is calculated from Race 1, Race 2 & Race 3 - TOTAL POINTS TO DETERMINE	THE TOP 3 WINNERS (Reg. # 4.1)	
23:00	1:00	Arrive & Drive sessions only		

* For SWS World Ranking, please see Reg. 4.3 of 2018 Ramadan Challenge Supplementary v3.

Please note that the timetable could be modified before or on the raceday







