

## **DUBAI BAMBINO CUP 2018-2019**

PROVISIONAL TIMETABLE v01

ROUND 1: 06 OCT. '18 / ROUND 2: 03 NOV. '18 / ROUND 4: 23 FEB. '19 / ROUND 5: 06 APRIL '19			
8:00	9:45	Arrive & Drive Sessions Open for Public (Back to Back - Last session to start at 9:45am)	
8:30	9:15	SIGN-ON / TRANSPONDER / PRE GRID ALLOCATION	
		Drivers / Parents / Pushers - Sign-on / Randomly-generated grid - different for each session)	
8:45	9:30	TECHNICAL SCRUTINEERING	
		<ul> <li>Technical Bay (First Double Pit Garage - Outdoor Kartdrome)</li> <li>Minimum weight 77 KG (weight check will be done of kart &amp; driver in race wear after each time trial)</li> </ul>	
9:45	10:00	MANDATORY DRIVERS / PARENTS / GUARDIANS / PUSHERS BRIEFING • Outdoor Kartdrome Briefing Room, all Drivers/Pushers are required to sign the briefing attendance	
10:05	10:15	TIME TRIAL 1	10 Minutes
10:15	10:30	Arrive & Drive Session	15 minutes
10:35	10:45	TIME TRIAL 2	10 Minutes
10:45	11:00	Arrive & Drive Session	15 minutes
11:05	11:15	TIME TRIAL 3	10 Minutes
11:15	11:30	Arrive & Drive Session	15 minutes
11:35	11:45	TIME TRIAL 4	10 Minutes
11:45		Arrive & Drive / Kart Owners Starting Time	
12:00		Prize Giving at the Podium	

Please note that the timetable could be modified before or on the raceday





dubaiautodrome.com