

DUBAI BAMBINO CUP 2018-2019

PROVISIONAL TIMETABLE v02

		ROUND 2: 03 NOV. / ROUND 4: 23 FEB. / ROUND 5: 06 APRIL	
8:00	9:45	Arrive & Drive Sessions Open for Public (Back to Back - Last session to start at 9:45am)	
9:00	9:30	SIGN-ON / TRANSPONDER / PRE GRID ALLOCATION	
		Drivers / Parents / Pushers - Sign-on / Randomly-generated grid - different for each session)	
9:10	9:35	TECHNICAL SCRUTINEERING	
		 Technical Bay (First Double Pit Garage - Outdoor Kartdrome) Minimum weight 77 KG (weight check will be done of kart & driver in race wear after each time trial) 	
0.45	10.00	MANDATORY DRIVERS / PARENTS / GUARDIANS / PUSHERS BRIEFING	
9:45	10:00	Outdoor Kartdrome Briefing Room, all Drivers/Pushers are required to sign the briefing attendance	
10:05	10:15	TIME TRIAL 1	10 Minutes
10:15	10:30	Arrive & Drive Session	15 minutes
10:35	10:45	TIME TRIAL 2	10 Minutes
10:45	11:00	Arrive & Drive Session	15 minutes
11:05	11:15	TIME TRIAL 3	10 Minutes
11:15	11:30	Arrive & Drive Session	15 minutes
11:40	12:00	TIME TRIAL 4	10 Minutes
12:00		Arrive & Drive / Kart Owners Starting Time	
12:30		Prize Giving at the Podium	

Please note that the timetable could be modified before or on the raceday





dubaiautodrome.com