

Provisional Timetable - 2018/2019 DAMC NATIONAL RACEDAY SERIES

UAE National Raceday Autodrome GP Circuit (Auto) and National Circuit (Moto) 7th February 2019 (issue Four (4) 6th February 2019)

	6:00	-		7:10	Marshals/Medical Sign-On				
	7:15	-		7:40	Marshals Briefing				
				7:40	Marshals/Medical On Post				
	7:40	-		7:50	Track Inspection / Closure				
Pit lane open	Race start						<u>Sign On</u>	Scrutineering	Briefin
8:00		-		8:30	24H ME + TCR ME Free Practice	30min	7:00 - 7:45	7:00 - 7:45	
8:45		-		9:05	BSBK Free Practice	20min	7:00 - 8:15	7:00 - 8:15	8:15
9:15		-		9:45	24H ME + TCR ME Qualifying	30min			
10:00		-		10:20	BSBK Qualifying	20min			
10:30	10:40	-	11:10	Race 1	TCR ME - Race 1	30min			
11:25	11:35	-	11:55	Race 2	BSBK - Race 1	12 Laps			
12:05	12:15	-	12:45	Race 3	TCR ME - Race 2	30min			
	12:50				Lunch				
	14:10			14:20	Radio Checks/Track Inspection				
13:45	13:55	_	14:15	Race 4	BSBK - Race 2	12 Laps			
14:25	14:35	_	18:35	Race 5	24H ME - Race	240min			
11.25	11.55		10.55	Ruce 5	Sunset 17:30	2 1011111			