

<u>Dubai Autodrome Motorsports Club</u> UAE National Race Days Test Day

Timetable - Issue 4

Provisional

Autodrome GP Circuit 5.39 kms (Auto) & National Circuit 3.56kms (Moto)

Thursday, 14th February 2019

08:00	- 15:30	All Series (except Lamborghini) Registration and Sign-on
07:00	- 10:30	Lamborghini Super Trofeo ME Administration and Scrutineering Checks
11:00		Lamborghini Super Trofeo ME Driver's Briefing

Test Sessions

rest ses	<u> </u>			
09:00	- 10:20	80 mins	F4 UAE Championship	Session 1
10:20	- 10:30	10 mins	F4 UAE Championship Practice Starts	Session 1
10:45	- 11:05	20 mins	Al Masaood National Motorcycle Championship	Session 1
11:15	- 11:45	30 mins	NGK UAE Touring Car Championship	Session 1
11:50	- 12:50	60 mins	Lamborghini Super Trofeo Free Practice 1	Session 1
13:40	- 15:00	80 mins	F4 UAE Championship	Session 2
15:00	- 15:10	10 mins	F4 UAE Championship Practice Starts	Session 2
15:25	- 15:45	20 mins	Al Masaood National Motorcycle Championship	Session 2
15:55	- 16:25	30 mins	NGK UAE Touring Car Championship	Session 2
16:30	- 17:30	60 mins	Lamborghini Super Trofeo Free Practice 2	Session 2
17:45	- 18:05	20 mins	Al Masaood National Motorcycle Championship	Session 3





















Provisional Timetable - 2018/2019 DAMC NATIONAL RACEDAY SERIES

UAE National Raceday Autodrome GP Circuit 15th/16th February 2019 (issue Three (3) 27th January 2019)

Friday	/ 15th	February	2019
--------	--------	----------	------

	7:30	_	8:10	Marshals/Medical Sign-On				
	8:15	_	8:30	Marshals Briefing				
			8:40	Marshals/Medical On Post				
	8:40	-	8:50	Track Inspection / Closure				
Pit lane open	Race start	t				<u>Sign On</u>	<u>Scrutineering</u>	Briefing
9:00		-	9:10	Al Masaood National Motorcycle Championship Warm Up	10min	8:00 - 8:30	8:00 - 8:30	8:30
9:15		-	9:25	Al Masaood National Motorcycle Championship Qualifying	10min			
9:35		-	10:05	Formula 4 UAE Free Practice	30min	8:00 - 9:00	8:00 - 9:00	9:00
10:15		-	10:35	Lamborghini Super Trofeo ME Qualifying 1	20min			
10:45		-	11:05	Lamborghini Super Trofeo ME Qualifying 2	20min			
11:15		-	11:35	NGK UAE Touring Car Championship Qualifying	20min	8:00 - 10:30	8:00 - 10:30	10:30
11:50	12:00	-	Race 1	Al Masaood National Motorcycle Championship - Race 1	12 Laps			
	12:25			Lunch and Prayers Break				
	12:45		13:05	Radio Checks/Track Inspection				
13:15		_	13:35	Formula 4 UAE Qualifying	20min			
13:45	13:55	_	Race 2	NGK UAE Touring Car Championship - Race 1	30min			
14:35	14:55	_	Race 3	Lamborghini Super Trofeo ME - Race 1	50min			
16:00	16:10	-	Race 4	Al Masaood National Motorcycle Championship - Race 2	12 Laps			
16:40	16:55	-	Race 5	Formula 4 UAE - Race 1	30min			
17:30	17:40	-	Race 6	NGK UAE Touring Car Championship - Race 2 Sunset 18.12	30min			























Provisional Timetable - 2018/2019 DAMC NATIONAL RACEDAY SERIES

UAE National Raceday Autodrome GP Circuit 15th/16th February 2019 (issue Three (3) 27th January 2019)

Saturday	16th	February	y 2019

			•			•			
	6:30	-	7:40	Marshals/Medical Sign-On					
	7:45	-	8:00	Marshals Briefing					
			8:10	Marshals/Medical On Post					
	8:10	-	8:20	Track Inspection / Closure					
Pit lane open	Race start					<u>Sigr</u>	<u>n On</u>	<u>Scrutineering</u>	<u>Briefing</u>
8:30		-	8:50	Bahrain Superbike Championship Practice	20min	7:30	- 8:00	6:30 - 8:00	8:00
9:00	9:15	-	Race 8	Formula 4 UAE - Race 2	30min				
9:50	10:10	-	Race 7	Lamborghini Super Trofeo ME - Race 2	50min				
11:15		-	11:35	Bahrain Superbike Championship Qualifying	20min				
11:45		-	12:05	Lamborghini Parade	20min				
	12:10			Lunch and Prayers Break					
	13:25		13:35	Radio Checks/Track Inspection					
12:55		_	13:40	Lamborghini Hot Laps Session	45min				
13:50	14:00	-	Race 9	Bahrain Superbike Championship - Race 1	20min				
14:30	14:45	- 1	Race 10	Formula 4 UAE - Race 3	30min				
15:20	15:40	-	Race 11	Lamborghini Super Trofeo ME - Race 3	50min				
16:45	16:55	-	Race 12	Bahrain Superbike Championship - Race 2	20min				
17:25	17:40	-	Race 13	Formula 4 UAE - Race 4 Sunset 18.13	30min				



















