

<u>Dubai Autodrome Motorsports Club</u> UAE National Race Days Test Day

Timetable – Issue 2

<u>Provisional</u>

Autodrome National Circuit 3.56 kms

Thursday, 28th February 2019

08:00	- 15:30	All Series Registration and Sign-on
00.00	- 13.30	All Selles Registration and Sign-on

Test Sessions

08:30	- 10:30	120mins	Car Track Morning	Open Pit Lane
10:40	- 11:00	20 mins	Al Masaood National Motorcycle Championship	Session 1
11:05	- 12:25	80 mins	F4 UAE Championship	Session 1
12:25	- 12:35	10 mins	F4 UAE Championship Practice Starts	Session 1
12:40	- 13:10	30 mins	NGK UAE Touring Car Championship/ Gulf Radical Cup	Session 1
14:00	- 14:20	20 mins	Al Masaood National Motorcycle Championship	Session 2
14:25	- 15:45	80 mins	F4 UAE Championship	Session 2
15:45	- 15:55	10 mins	F4 UAE Championship Practice Starts	Session 2
16:00	- 16:30	30 mins	NGK UAE Touring Car Championship/ Gulf Radical Cup	Session 2
16:40	- 17:00	20 mins	Al Masaood National Motorcycle Championship	Session 3















19/02/2018



DUBALAUTODROME MOTORSPORTS CLUB

Provisional Timetable - 2018/2019 DAMC NATIONAL RACEDAY SERIES

UAE National Raceday Autodrome National Circuit 1st/2nd March 2019 (issue Three (3) 21st February 2019)

Friday 1st	March 20	19						
	6:30	_	7:55	Marshals/Medical Sign-On				
	8:00	-	8:15	Marshals Briefing				
	8:15	-	8:30	Marshals/Medical On Post				
	8:30	-	8:40	Radio Checks				
	8:40	-	8:50	Track Inspection / Closure				
Pit lane open	Race start	Session end				<u>Sign On</u>	<u>Scrutineering</u>	<u>Briefing</u>
9:00		- 9:30		Formula 4 UAE Free Practice	30min	7:30 - 8:30	7:30 - 8:30	8:30
9:40		- 9:50		Al Masaood National Motorcycle Championship Warm Up	10min	7:30 - 9:00	7:30 - 9:00	9:00
9:55		- 10:05		Al Masaood National Motorcycle Championship Qualifying	10min			
10:10		- 10:25		Gulf Radical Cup Qualifying 1	15min	7:30 - 9:30	7:30 - 9:30	9:30
10:30		- 10:45		Gulf Radical Cup Qualifying 2	15min			
10:50		- 11:10		NGK UAE Touring Car Championship Qualifying	20min	7:30 - 10:00	7:30 - 10:00	10:00
11:15		- 11:35		Formula 4 UAE Qualifying	20min			
11:45	11:55	- 12:15	Race 1	Al Masaood National Motorcycle Championship - Race 1	12 Laps			
	12:25			Lunch and Prayers Break				
	12:50		13:00	Radio Checks				
	13:00		13:10	Track Inspection				
13:20	13:30	- 14:00	Race 2	NGK UAE Touring Car Championship - Race 1	30min			
14:05	14:15	- 15:00	Race 3	Gulf Radical Cup - Race 1	45min			
15:05	15:20	- 15:50	Race 4	Formula 4 UAE - Race 1	30min			
16:00	16:10	- 16:30	Race 5	Al Masaood National Motorcycle Championship - Race 2	12 Laps			
16:35	16:45	- 17:15	Race 6	NGK UAE Touring Car Championship - Race 2	30min			
17:20	17:35	- 18:05	Race 7	Formula 4 UAE - Race 2 Sunset 18.20	30min			













مجلس دبي الرياضي DUBAI SPORTS COUNCIL



Provisional Timetable - 2018/2019 DAMC NATIONAL RACEDAY SERIES

UAE National Raceday Autodrome National Circuit 1st/2nd March 2019 (issue Three (3) 21st February 2019)

Saturday 2nd March 2019							
	6:30	-	7:55	Marshals/Medical Sign-On			
	8:00	-	8:15	Marshals Briefing			
	8:15	-	8:30	Marshals/Medical On Post			
	8:30	-	8:40	Radio Checks			
	8:40	-	8:50	Track Inspection / Closure			
Pit lane open	Race start	Sessio	n end				
9:00	9:15	- 9:4	45 Race 8	Formula 4 UAE - Race 3	30min		
9:50		- 10:	00	Gulf Radical Cup Warm Up	10min		
10:45	10:55	- 11:	40 Race 9	Gulf Radical Cup - Race 2	45min		
11:50	12:05	- 12:	35 Race 10	Formula 4 UAE - Race 4	30min		









