

Provisional Timetable - 2018/2019 DAMC NATIONAL RACEDAY SERIES

UAE National Raceday Autodrome National Circuit 22nd March 2019 (issue Three (3) 7th March 2019)

Friday	22nd	March	2019

	6:00	_	6:45	Marshals/Medical Sign-On				
	6:50	_	7:05	Marshals Briefing				
	7:05	_	7:20	Marshals/Medical On Post				
	7:25	-	7:35	Radio Checks				
	7:40	-	7:50	Track Inspection / Closure				
Pit lane open	Race start	Session end				<u>Sign On</u>	<u>Scrutineering</u>	Briefing
8:00		- 8:20		NGK UAE Touring Car Championship Qualifying	20min	7:00 - 7:30	7:00 - 7:30	7:30
8:25		- 8:40		Gulf Radical Cup Qualifying 1	15min	7:00 - 7:55	7:00 - 7:55	7:55
8:45		- 9:00		Gulf Radical Cup Qualifying 2	15min			
9:05		- 9:15		Al Masaood National Motorcycle Championship Warm Up	10min	7:00 - 8:15	7:00 - 8:15	8:15
9:20		- 9:30		Al Masaood National Motorcycle Championship Qualifying	10min			
9:35	9:40	- 10:10	Race 1	NGK UAE Touring Car Championship - Race 1	30min			
10:15	10:25	- 11:10	Race 2	Gulf Radical Cup - Race 1	45min			
11:20	11:30	- 11:50	Race 3	Al Masaood National Motorcycle Championship - Race 1	12 Laps			
11:55	12:00	- 12:30	Race 4	NGK UAE Touring Car Championship - Race 2	30min			
12:35			Lunch and Prayers Break					
	13:15		13:25	Radio Checks				
13:25		- 13:55		NGK 2H Enduro	30min	7:00 - 13:00	7:00 - 13:00	13:00
14:00	14:10	- 14:55	Race 5	Gulf Radical Cup - Race 2	45min			
15:05	15:15	- 15:35	Race 6	Al Masaood National Motorcycle Championship - Race 2	12 Laps			
15:40	15:50	- 17:50	Race 7	NGK 2H Enduro - Race	120min			
231.10	23.30	27.50		Sunset 18.30				



















