

## **DUBAI BAMBINO CUP 2021-2022**

PROVISIONAL TIMETABLE v02

ROUND 2: 27 NOVEMBER 2021 / ROUND 4: 12 FEBRUARY 2022 / ROUND 5: 12 MARCH 2022

| BAMBINO CUP PRACTICE: FRIDAY - 26 NOVEMBER 2021 / 11 FEBRUARY 2022 / 11 MARCH 2022 |       |  |            |
|--|-------|--|------------|
| Start  | End   |  |            |
| 8:00   | 10:00 | BAMBINO CUP PRACTICE - ONLY FOR THOSE BAMBINO DRIVERS WHO HAVE REGISTERED FOR THE BA<br>2021-2022 (Alternate with Arrive & Drive - Public Session) | AMBINO CUP |
| RACE DAY: SATURDAY - 27 NOVEMBER 2021 / 12 FEBRUARY 2022 / 12 MARCH 2022           |       |  |            |
| Start  | End   |  | Time       |
| 8:00   | 9:45  | Arrive & Drive Sessions open for Public (Back to Back - Last session to start at 9:45am)   |            |
| 8:30   | 9:20  | SIGN-ON / TRANSPONDER / PRE GRID ALLOCATION / TECHNICAL SCRUTINEERING  |            |
|  |       | Drivers / Parents / Pushers - Sign-on / Randomly-generated grid - different for each session)  |            |
|  |       | Technical Bay (First Double Pit Garage - Outdoor Kartdrome)  |            |
|  |       | Weight (weight check will be done of kart & driver in race wear after each time trial)   |            |
|  |       | - IAME M1 60cc Bambino Karts: The minimum weight of kart + driver is 77kg  |            |
|  |       | - COMER C50 Bambino Karts: The minimum weight of kart + driver is 69kg   |            |
| 9:30   | 9:50  | MANDATORY DRIVERS / PARENTS / GUARDIANS / PUSHERS BRIEFING   |            |
| 3.30   | 3.30  | Outdoor Kartdrome Briefing Room, all Drivers/Pushers are required to sign the briefing attendance  |            |
|  |       |  |            |
| 10:00  | 10:10 | WARM UP  | 10 Minutes |
| 10:15  | 10:30 | Arrive & Drive Session   | 15 minutes |
| 10:35  | 10:45 | TIME TRIAL 1   | 10 Minutes |
| 10:50  | 11:05 | Arrive & Drive Session   | 15 minutes |
| 11:10  | 11:20 | TIME TRIAL 2   | 10 Minutes |
| 11:25  | 11:40 | Arrive & Drive Session   | 15 minutes |
|  |       |  |            |
| 11:45  | 11:55 | TIME TRIAL 3   | 10 Minutes |
| 12:00  |       | Arrive & Drive / Kart Owners Starting Time   |            |
| 12:15  |       | Prize Giving at the Podium for IAME & COMER  |            |

Please note that the timetable could be modified before or on the raceday





